SAMEN OP WEG NAAR KWALITEITSVOLLE ZORG


Bent u op zoek naar betrokken en loyale consultants met een hands on mentaliteit die een wezenlijke bijdrage leveren in uw streven naar een effectievere en efficiëntere organisatie. Waar kwaliteit geborgd is en waar medewerkers hun werk met veel plezier en enthousiasme uitvoeren, dan bent u bij RS Consulting aan het juiste adres.


ONZE DIENSTVERLENING - ONZE OPLEIDINGEN 
 
OVER ONS

 

RS Consulting is een dynamisch team van consultants gericht op kwaliteitsmanagement in de zorg. Het team bestaat uit diverse medewerkers en zelfstandigen, elk met hun eigen expertise.

Stephanie Reynaert is begin 2015 als zelfstandig consultant gestart naast haar baan als Coördinator Accreditatie bij Algemeen Ziekenhuis Klina te Brasschaat. Frank heeft zich begin 2016 bij RS Consulting aangesloten om het bedrijf verder uit te bouwen. Sinds 2017 werd het team uitgebreid met verschillende consultants.

 

Bent u op zoek naar  betrokken en loyale consultants met een hands on mentaliteit die een wezenlijke bijdrage leveren in uw streven naar een effectievere en efficiëntere organisatie, waar kwaliteit geborgd is en waar medewerkers hun werk met veel plezier en enthousiasme uitvoeren, dan bent u bij RS Consulting aan het juiste adres.

 

Neem contact met ons op

Corsicalaan 16

2950 Kapellen België

0473 63 30 52

info@rs-consulting.be