Kristien Van Brussel

Kristien heeft als doctor in de farmaceutische wetenschappen en klinisch bioloog waardevolle ervaring opgedaan, zowel bij diverse medische laboratoria als op (universitair) ziekenhuisniveau respectievelijk in de functies van kwaliteitscoördinator en hoofd van de afdeling kwaliteit. 

Kristien startte na haar opleiding klinische biologie in de privaat sector. In 1995 werd ze kwaliteitscoördinator van de laboratoria van het UZA .

 

Deze ervaringen nam ze mee toen ze in 2018 startte als onafhankelijke senior consultant, gespecialiseerd in de implementatie van kwaliteitssystemen in laboratoria en ziekenhuizen. 
Ze deed ondertussen verschillende opdrachten bij GZA, ZNA, MC groep Amsterdam en AZ Jan Palfijn.

Kristien is consequent, pragmatisch en zeer resultaatgericht.  Ze is een sterke persoonlijkheid met een groot doorzettingsvermogen en vastberadenheid en neemt graag het voortouw. Ze geeft graag leiding en kan goed delegeren.

  

Overige competenties die Kristien kenmerken zijn analytisch vermogen, visie en integrerend vermogen, flexibel en vernieuwend denken.

Haar doel is ervaringen door te geven en te streven naar vereenvoudiging , focus op de essentie, de geest van de norm en niet de letter.