Dave Vanderbeke

 

Dave genoot na zijn vooropleiding ergotherapie een masteropleiding in het management en beleid van de gezondheidszorg aan de UGent. Tijdens de start van zijn carrière werkte hij in de zorg als paramedicus in een WZC. Na een gerichte lerarenopleiding gezondheidswetenschappen in Gent, gaf hij gedurende vijf jaar les aan HOGENT in de Bacheloropleiding ergotherapie, toch bleef Dave gemotiveerd om terug te keren naar de zorg. Na enkele betrekkingen in het ziekenhuis ontdekte hij zijn grote passie: kwaliteitszorg. 

Zijn moto: “Zelf eerst dicht bij de zorggebruiker staan, is de absolute basis voor het brainstormen over en het uittekenen van een adequaat zorgbeleid.”

 

Dave zijn sterktes liggen in zijn groot inlevingsvermogen en engagement voor de zorggebruiker en collega’s. Zijn integrale en gestructureerde kijk op kwaliteitsbeleid en zijn blijvend streven naar innovatie met het oog op borging. 

 

Bij RS Consulting biedt Dave ondersteuning bij projecten binnen het kwaliteitsmanagement van woonzorgcentra en ziekenhuizen.