Frank Cobussen

 

Frank heeft zeer veel ervaring in diverse (Senior) management en directierollen. Gedurende zijn loopbaan heeft hij vele malen gebruik gemaakt van het gedachtengoed van Lean en Six Sigma om bedrijven en bedrijfsonderdelen gezond te maken. Hij heeft in de praktijk mogen ervaren hoe op een snelle en eenvoudige manier, de kennis en het verbeterpotentieel wat aanwezig is bij de mensen die dagelijks in de operatie staan, kan leiden tot grote veranderingen.

 

Frank heeft een zeer ruime ervaring op tal van gebieden. Van het managen van grote contracten en groepen van medewerkers, sales management tot verandermanagement, opstarten van nieuwe contracten en het samenstellen van nieuwe teams. Zijn kracht zit in het optimaliseren van teams en processen en het ontwikkelen van mensen zodat het maximale rendement uit zowel mensen als middelen wordt behaald. 

Zijn persoonlijke drijfveren zijn: het behalen van het (financiële) resultaat, realiseren van een zo efficiënt en effectief mogelijke organisatie en zorgdragen voor persoonlijke groei en ontwikkeling van medewerkers.

Frank is sinds 2017 gecertificeerd Lean Six Sigma Black Belt. 

© 2020 by RS Consulting BVBA.