RS Consulting heeft de afgelopen jaren verschillende projecten uitgevoerd  binnen GZA: 

  • Het ondersteunen van de apotheek bij de voorbereiding van de JCI accreditering 

  • Het uitvoeren van scans om te kwaliteitsvolle werking in kaart te brengen binnen de verschillende afdeling, samen met JCI

  • Het implementeren van infoland modules

  • Het opzetten van dashboards om de verschillende projectopvolgingen mogelijk te maken

  • Het adviseren van de directie bij het opzetten van een geïntegreerd kwaliteitsmanagementsysteem

RS Consulting differentieert zich als 'partner' ipv leverancier met o.a. een zeer sterk inlevingsvermogen in de context en cultuur van een organisatie op alle niveaus, een participatieve aanpak waarbij de juiste vragen gesteld worden alsook een diepgaande expertise (o.a. JCI) om in co-creatie concrete oplossingen uit te werken. Specifiek voor GZA heeft RS Consulting het JCI programma management tot een volgend maturiteitsniveau gebracht.

Jan Witters, Directeur Proces & Innovatie

Stephanie is hier begin 2016 begonnen en heeft geholpen de volledige flow binnen de apotheek in kaart te brengen. Dit gebeurde in het kader van de JCI accreditering die voor oktober 2016 gepland stond.

Ik heb Stephanie leren kennen als zeer gestructureerd, iemand die de discussie niet uit de weg gaat, ze straalt autoriteit uit, heeft veel verstand van zaken, een ruime ervaring met accrediterings- en kwaliteitsverbeteringstrajecten, weet wat er speelt binnen een ziekenhuisapotheek, voelt goed aan wat er in een team leeft en door haar pragmatische aanpak slaagt ze erin medewerkers te overtuigen mee te gaan in haar verhaal. Ze levert op!

Stephanie heeft er samen met het team voor gezorgd dat wij in oktober 2016 de JCI accreditering hebben behaald. Zonder haar was dit waarschijnlijk niet gelukt.

Isabelle Glorieux, Hoofdapotheker -  Manager Apotheek en Sterilisatie GZA