Stephanie Reynaert

Stephanie heeft tijdens haar 20-jarige carrière een ruime ervaring opgedaan in  internationaal management, management consultancy, change trajecten en diverse senior projectmanagement-opdrachten. 

​​In 2015 richtte zij haar eigen bedrijf op om ziekenhuizen te begeleiden in accrediteringstrajecten. Al snel merkte zij dat de vraag naar ondersteuning in accrediterings- en kwaliteitsverbeteringstrajecten groot was. Geleidelijk aan wist ze goede mensen om zich heen te verzamelen om samen het bedrijf verder uit te bouwen.

Vandaag doet Stephanie nog steeds met veel passie projecten in het kader van accreditering/certificering en kwaliteitsverbeteringen in ziekenhuizen, thuisverpleging, woonzorgcentra en toeleveringsbedrijven van de zorgsector. Het opzetten van pragmatische kwaliteitssystemen waar er voortdurend gestreefd wordt naar verbetering, is iets waar ze zelf energie uithaalt.

 

Haar persoonlijke drijfveren zijn: het motiveren en enthousiasmeren van medewerkers en directie om een verandering te bewerkstelligen met als doel een hoger kwaliteitsniveau te realiseren.  Verder kenmerkt Stephanie zich als professioneel, punctueel en zeer gedreven. "Kan niet" komt niet voor in haar woordenboek.