Veronika Kureckova

 

Veronika genoot een opleiding verpleeg- en vroedkunde waarin zij een masterdiploma behaalde aan de Universiteit van Antwerpen. Doorheen de jaren deed zij ruime ervaring op in verschillende domeinen en gebieden; als hoofdverpleegkundige en zorgcoördinator in verschillende ziekenhuizen en woonzorgcentra, als stafmedewerker kwaliteit & patiëntveiligheid, als kwaliteitscoördinator en als lector en onderzoeker aan KdG Antwerpen. Van kinds af aan heeft ze een grote fascinatie voor alles wat zich afspeelt in de gezondheidszorg en dit vanuit het standpunt van zowel de patiënten als de zorgprofessionals.

Veronika haar sterktes liggen in haar groot inlevingsvermogen en empathie voor de zorggebruiker en -professionals. Ze is een kritisch en leergierig persoon met een blijvend streven naar innovatie met het oog op borging. Ze zet zich steeds voor de volle 100% in daar samen met een team vooropgestelde doelen bereiken haar ontzettend veel energie geeft. Ze kijkt er dan ook naar uit telkens opnieuw te streven naar een optimaal resultaat.

Bij RS Consulting biedt Veronika ondersteuning bij verschillende opleidingen en kan ze ingezet worden om tijdelijke rollen in zorginstellingen op te nemen. Ze biedt eveneens begeleiding en ondersteuning rond kwaliteits-, project- en veranderingsmanagement.